zaterdag 30 december 2017

Jeugdcriterium Brugge

Van 26 tot 28 december trokken drie van onze Heusdense jeugdspelers naar Brugge om deel te nemen aan het tweedaagse jeugdcriterium. Tesamen met hele delegatie Limburgse kinderen vertrokken ze de 26e, onder begeleiding van Luc Cornet en Jeroen Cillen, met de trein richting Brugge. Ongetwijfeld ging hier heel wat plezier mee gepaard (voornamelijk voor de kinderen) en wat extra grijze haren voor hun begeleiders.
Op dag 2 en 3 vond het toernooi plaats. Bij de -12 namen Krieke en Kiano deel. Kiano scoorde 2/7, wat best een goed resultaat is gezien het deelnemersveld op dit toernooi én gezien hij nog maar van eind september schaakt. Krieke deed het iets beter en scoorde 3/7. Prima gedaan van hun beide!
Lisa nam deel in de reeks -10. De eerste ronde kon ze winnen, helaas ging het hierna even bergaf met maar liefst drie verloren partijen. Hierna toonde ze geen genade meer en haalde vijf opeenvolgende zeges. Met een mooie en welverdiende eindscore van 6/9 eindigde ze op de14e plaats (3e meisje) van de 64 deelnemers in deze reeks. Proficiat Lisa!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten