dinsdag 16 januari 2018

Stappentoernooi Ter Duinen Hechtel: Goede resultaten van onze Heusdense Jeugd

Zaterdag 13 januari trok een delegatie Heusdense jeugdspelers naar de lagere school Ter Duinen te Hechtel om deel te nemen aan hun jaarlijkse stappentoernooi. Er werd gespeeld in maar liefst 5 reeksen! In de reeks opstapje nam niemand van onze club deel. Tibo Meekers (Overpelt) werd hier de ongeslagen kampioen. In stap 1 namen Arno, Mégane en Stef deel. Alledrie behaalden ze een betere score dan hun eerste stappentoernooi en toonden ze een mooie vooruitgang waar ze trots op mogen zijn. Arno scoorde maar liefst 5/7 en eindigde hiermee op een welverdiende 5e plaats (van de 24 deelnemers in stap 1). Mégane haalde een mooie score van 4/7 en werd hiermee 12e. Stef scoorde 3/7 en eindigde op de 14e plaats. Op de eerste plaats eindigde Anas, een speler van Ter Duinen zelf.
In stap 2 namen Krieke, Lien, Brecht, Kiano en Lars deel. Hier liep het in het algemeen ook beter voor elk van hun ten opzichte van het vorige stappentoernooi. De tijdsdruk liep bij momenten hoog op maar desondanks hebben ze zich goed geamuseerd. Krieke haalde een score van 4/7 en eindigde hiermee 5e van de 11 deelnemers. Lien en Lars volgden met 3,5/7 op een 6e en 7e plaats. Kiano eindigde 9e met 3/7 en Brecht 10e met 2/7. De winnaar van stap 2 was Yaroslav (Leopoldsburg), al zou hij in principe in stap 3 meegespeeld moeten hebben.
In de reeks stap 3 nam tot slot Lisa deel. Ze had het moeilijk met het niveau in deze stap en scoorde 1,5/7. Helaas eindigde ze hiermee ook op de laatste plaats van de 11 deelnemers. Volgende keer meer succes Lisa! In stap 3 eindigde Simon (Neerpelt) eerste. In stap 3+ won tot slot Mikhail (Leopoldsburg).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten