zondag 5 november 2017

Krieke Limburgs kampioen -12-jarigen!

Zaterdag 28 oktober en 4 november vonden de Limburgse Jeugdkampioenschappen plaats. Zaterdag 28 oktober werd er gespeeld in Neerpelt, 4 november in Heusden. Jammer genoeg kwamen er dit jaar minder deelnemers opdagen dan voorgaande jaren. Vanuit Heusden hadden we 4 deelnemers: Krieke en Kiano bij de -12 jarigen, Mégane en Lars bij de -10 jarigen. Mégane en Lars konden enkel de 2e speeldag meespelen en behaalden beiden 1 punt (bye-punt). Jammer genoeg waren er niet meer rondes waarin ze zich tegen nog andere tegenstanders kon bewijzen! Wie weet had er wel meer ingezeten dan!
Kiano en Krieke konden wel beide speeldagen spelen. Voor Kiano, die nog maar 2 maanden schaakt, was het een moeilijk toernooi. In de laatste ronde kon hij dan uiteindelijk zijn eerste "echte" punt pakken! Goed gedaan!
Krieke speelde een supertoernooi, mede dankzij de afwezigheid van topfavoriet Mikhail op de tweede speeldag. Met een score van 6/7 en na een superspannende laatste ronde veroverde hij de beker van Kampioen -12 jarigen van Limburg! Een dikke proficiat Krieke! Op naar het Vlaams Jeugdkampioenschap!
Kiano en Krieke

De Limburgse Kampioenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten