donderdag 16 maart 2017

Sterke resultaten: Lien beste meisje stap 1, Krieke vicekampioen stap 1, Lisa vicekampioen stap 2 in Overpelt


Zaterdag 11 maart namen Lien, Krieke, Brecht, Arttu, Lara, Lisa en Alexander deel aan het stappentoernooi in Overpelt. Er werd gespeeld in vier reeksen: opstapje, stap 1, stap 2 en stap 3+.
Lien, Krieke, Brecht, Arttu en Lara namen deel in stap 1. Lien bewees tijdens dit toernooi dat ze de kneepjes van stap 1 ondertussen goed beheerst, op een foutje hier en daar, en behaalde een mooie score van 5,5/7, goed voor een welverdiende 2e plaats in de eindstand en zich hierdoor de beker van meisjeskampioen toe te eigenen. Ze verloor enkel van Krieke die met een score van 5/7 net achter Lien eindigde. Krieke kende een beetje pech in de eerste rondes: de tijdsdruk werd groot en dit koste hem een punt. Brecht kende een tegenvallende start maar wist zich daarna goed te herpakken. Hij eindigde 7e met een score van 4/7. Arttu startte goed maar verloor daarna enkele keren op rij. Hij eindigde 10e met een score van 3/7. Lara tot slot kende een moeilijk toernooi. Toch behaalde ze een mooie 2,5/7. Goed gespeeld allemaal!
In stap 2 speelde Alexander voor de eerste maal mee. De tegenstand in stap 2 lag uiteraard een stuk hoger dan deze van stap 1. Hij wist zich aardig te weren en behaalde een score van 3/7. Niet slecht voor een eerste keer! Lisa, al iets meer geroutineerd in stap 2, speelde een uitstekend toernooi. Slechts één puntje liet ze liggen in het toernooi, goed voor een score van 6/7. Ze eindigde op de 2e plaats, en tevens als 2e meisje. Deze titel ging naar Marte. Goed gespeeld alletwee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten