maandag 6 maart 2017

Jeugdrapid Heusden: Lisa meisjeskampioen -10

zaterdag 4 maart vond in Heusden het Limburgs jeugdrapidkampioenschap plaats. Helaas zakten er in het algemeen niet zo veel deelnemers af naar Heusden. Zo bleven enkele bekende gezichten uit Leopoldsburg, Overpelt enzoverder thuis. Vakantie zeker? :)

Van Heusden zelf namen Lisa, Lien, Lars, Yoppe en Krieke deel. Ondanks de zeer sterke tegenstand in dit toernooi wisten ze toch mooie partijen te spelen en punten te pakken. Alle deelnemers van alle leeftijdscategorie├źn speelden immers tegen elkaar. Lisa kreeg zelf een compliment van de oudste deelnemer van het toernooi voor haar sterke partij tegen hem!
Lisa wist in het totaal 4/7 te scoren (samen met nog 5 andere spelers). Lien, Yoppe en Krieke wisten elk 3/7 te scoren. Lars behaalde tot slot 2/7. Elk van hun wisten mooie zetten op het bord te toveren. Mits wat meer ervaring gaat het de komende jaren nog beter gaan!

Nog even de moeite om te vermelden: Simon Mernier (-8) was de eindwinnaar van het toernooi met 6/7! Hij werd gevolgd door Quinten Huysmans (-12) met eveneens 6/7. Hou deze jongemannen maar goed in de gaten!

Proficiat allemaal! Een goede voorbereiding voor het stappentoernooi volgende week!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten