maandag 30 mei 2016

Stappentoernooi Heusden

Zaterdag 21 mei vond het 15e Heusdense stappentoernooi plaats. Er daagden 22 deelnemers op waarvan er 9 afkomstig waren van onze club zelf.
Lisa en Vincent speelden in de reeks stap 2 en hoger. Voor Lisa bleek dit toch wel een zwaar toernooi aangezien ze nog maar net in stap 2 zit. Ondanks de geduchte tegenstand wist ze mooie partijen te spelen, enkele remises te sprokkelen (met zeker ook winstkansen!), en zelfs bijna te winnen van haar zes jaar oudere clubgenoot Vincent. Ook voor Vincent liep het toernooi niet echt van een leien dakje. Volgende keer beter was zijn eindconclusie... Toernooiwinnaar werd Jef Van Eester na testwedstrijden. Vladimir Akulov werd kampioen stap 2.
In stap 1 namen Yarne, Yoppe, Dries, Alexander, Lars, Brecht en Lien deel. Voor Lien, Brecht en Lars was het hun eerste toernooi ervaring na slechts enkele maanden actief te zijn op de club. Al bij al werden er door al onze jongeren mooie partijtjes en mooie resultaten neergezet. Er is een duidelijke vooruitgang merkbaar in de speelstijl van onze jonge garde! Proficiat jongens en meisjes! De winnaar van stap 1 werd Noah Theunis. Alexander behaalde de beste score van Heusden en eindigde op een mooie 4e plaats met 4,5/7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten