maandag 8 mei 2017

Stappentoernooi Heusden: Lien kampioene!Zaterdag 6 mei vond het jaarlijkse Heusdense stappentoernooi plaats. Voor het eerst zou er ook een reeks opstapje zijn.. Helaas viel er last minut nog een spelertje weg waardoor onze eigen Heusdense kinderen die zouden meespelen in opstapje het zeer lastig hadden.
In opstapje speelden Emre en Victor, voor beiden hun eerste toernooi, mee. Jammer genoeg speelden ze vaak tegen sterkere (en vaak ook iets ervarenere) spelers. Ondanks alles hebben ze zich hopelijk geamuseerd en hebben ze hopelijk heel wat bijgeleerd! Uiteraard kregen ze een welverdiende medaille, iets om trots op te zijn!
foto van Cindy Kumpen.
Victor in actie
In stap 1 speelden Lien, Lars, Ward, Brecht, Yoppe, Arttu en Lara mee. Lien won vlot al haar partijen en verdiende zo de beker stap 1 meisjes. Proficiat Lien! Lars speelde ook een goed toernooi, met 4,5/7 eindigde hij op een 4e plaats. Ward speelde voor de 2e keer een toernooi. Het vorige toernooi was niet zo een groot succes vond hij zelf, nu heeft hij zich echter wel goed kunnen bewijzen: 4/7 en een 7e plek: proficiat! Tussen Brecht en Yoppe ging het gelijkop: beiden haalden de helft van de punten. Ook Arttu en Lara scoorden evenveel: 3/7. Proficiat aan allen, goed gedaan!

Ook de hogere reeksen stap 2 en 3+ werden samengevoegd. Kaan, een oudere jeugdspeler, won hier vlot het toernooi met 6/7. Hij moest enkel een puntje afstaan tegen Bram Ooms. Alexander, een van onze jongste spelers, kreeg het hard te verduren op het bord. Al bij al behaalde hij een zeer goede score in deze gemengde reeks: 3/7 waar hij trots op mag zijn. Ook Ward L, een oudere jeugdspeler, speelde een van zijn eerste toernooien en behaalde eveneens een score van 3/7. Krieke tot slot had een beetje pech onderweg, na een winst tegen Alexander in de eerste ronde lukte het hem pas om in de laatste ronde terug een punt binnen te halen. Al bij al: ook hier een dikke proficiat voor al onze jeugdspelers! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten