zondag 8 maart 2015

Heusden doet goede zaak in Limburgse Interclub

Afgelopen vrijdag was het de 7de ronde van de Limburgse interclub. Voor zowel ploeg 1 als ploeg 2 waren de belangen groot. Heusden 1 voert een lastige strijd tegen de degradatie, Heusden 2 moest proberen om hun eerste plaats in het klassement te verstevigen...

Heusden 1 trok naar Hasselt en moest een duel uitvechten tegen de laatste in de stand. Een heuse degradatietopper. Op bord 1 werd het een makkelijke overwinning voor Jelle, zijn tegenstander stond vanaf het begin onder druk en kon een snelle nederlaag niet afwenden.
Op de andere borden was er wel strijd. De situatie zag er lange tijd niet goed uit, Eugenio verloor, maar uiteindelijk slaagde Koen erin om zijn partij te winnen en verdedigde Wesley zich kranig naar remise. De uitslag werd dus 7-9 waardoor de handhaving in 1ste afdeling weer wat dichterbij komt.
De stand:


Heusden 2 moest naar Paal en had nog een rekening te vereffen. Vorig jaar zorgde Paal er uiteindelijk voor dat onze ploeg niet promoveerde. De motivatie was dus erg groot en onze ploeg bleek dit keer veel te sterk voor Paal 2. Het werd een overtuigende 4-0. Hierdoor staat onze ploeg nog wat steviger op de 1ste plaats.
De stand:
Door een aantal afwezigen kon onze 3de ploeg hun kansen niet eerlijk verdedigen en verloor nipt tegen Genk 3. Heusden 3 staat op een troosteloze laatste plaats.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten